Installatie & Lichtonderhoud

Previous slide
Next slide

Installatie & Lichtonderhoud

Installatie

Het belang van een goede installatie wordt steeds groter. Dit onder meer door de snel veranderende technologische ontwikkelingen. Dit stelt hoge eisen aan de kwaliteit van het uit te voeren werk en het kennisniveau van onze medewerkers. De ontwikkeling van vakmanschap, specialisme en het bijhouden van actuele vakkennis heeft onze prioriteit.

Ieder kantoorpand, bedrijfshal of werktuigbouwkundige installatie vraagt om een uniek ontwerp. Daarnaast hebben wij te maken met de specifieke voorkeuren van de opdrachtgever. Vooraf zullen wij de tijd nemen om het project door te nemen en te luisteren naar de wensen van de opdrachtgever. Vervolgens verzorgen wij een offerte en desgewenst de bijbehorende tekeningen. ETR kent alleen uitdagingen. Iedere uitdaging wordt op zeer efficiënte wijze benaderd. Samen met de opdrachtgever zoeken wij naar een passende oplossing.

Lichtonderhoud

Als bestaand concept past ETR lichtonderhoud toe. Periodieke lampvervanging in bedrijfsruimten en kantoren volgens een brandurenschema of werkelijke bedrijfstijden. Hierdoor wordt hinderlijke lichtuitval voorkomen, en is goede budgettering van onderhoudkosten eenvoudiger.

Wellicht kan dit voor u een meerwaarde zijn, en we zijn dan ook graag bereid u hierin uitgebreid verder te informeren.