Beveiliging & CCTV

Previous slide
Next slide

Beveiliging & CCTV

Dat vrouwe justitia blind is weten we allemaal. Dat wil echter niet zeggen dat wij onze ogen moeten sluiten voor de dingen die kunnen gebeuren. Camera’s worden steeds meer gebruikt om plaatsen en tijden vast te leggen waar u net niet bent.

Elke camera genereert individuele meldingen op het moment dat er in het zichtveld van de camera beweging wordt gedetecteerd. De camerabeelden worden op de harde schijf van de recorder opgeslagen. Tevens is het mogelijk op afstand met een computer of uw mobiele telefoon live beelden of opgenomen beelden te bekijken. Dit is uiteraard alleen mogelijk voor geautoriseerde personen binnen uw organisatie.

Het is dus onmogelijk dat niet geautoriseerde personen zich toegang kunnen verschaffen tot uw beveiligingssysteem. De camera’s worden strategisch geplaatst en zijn in staat personen te volgen welke zich in of op het te bewaken object bevinden.

In combinatie met een alarminstallatie waarin ruimtedetectie en toegangscontrole toegepast wordt, wordt het ongewenst toetreden tot uw bedrijfsruimte geminimaliseerd. ETR is in staat met verschillende merken en leveranciers een opmaat gesneden installatie voor uw toepassing aan te leggen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.